Vil mursten bryde i ild?

Hvisder er vand fanget i mursten. Denne damp forårsager en enorm trykopbygning i mursten, som kan gøre det eksplodere. En mursten kan også eksplodere i en ildsted, hvis den udsættes for for høje temperaturer. Mursten kan faktisk eksplodere i en ildsted.

Selvomdet ikke er almindeligt, er det muligt. I nogle tilfælde, mursten er eksploderet, revnet, eller brød sammen i en ildsted. Hvis det skete for dig, er der en god chance for, at de mursten, du brugte, ikke er lavet af korrekt materiale til at modstå varmen. Det faktum, at mursten og CMU'er er så porøse, hjælper også med tørringen, når de udsættes for varme som en ild.

Eksplosionerer resultatet af hurtig opvarmning og vand, der fanges inde i blokken, der drejer til damp, hvilket forårsager stort pres. Hvis trykket er stort nok, vil blokken knække, pop eller i nogle tilfælde eksplodere. Men da CMU"erne er så porøse, de frigiver typisk dampen, når den fremstilles af ilden. Brandsten er valgfri, når du bygger en ildsted, men det afhænger af resten af de materialer, du bruger til at bygge din pit.

Nogletyper sten, murværk mursten, og komprimeret beton kan nedbrydes eller eksplodere, når de udsættes for den intense varme fra et lejrbål. Fire mursten er designet til at holde op til høje temperaturer og foring din ildsted med det vil sikre sikkerhed og forlænge levetiden af din pit. Du vil bryde og opdele fire ildsten, som du vil bruge til at afslutte konstruktionen af din pit. Disse mursten vil blive brugt foran hinanden for at skabe ilthuller til ilden.

Nårdu bryder ildstenene, læg dem oven på basen. Det meste af tiden, mursten eksploderer kun i en ildsted, når de bliver for varme. Der vil være meget trykopbygning i murstenene på grund af den hurtige opvarmning af vandet inde i dem, hvilket får murstenene til at bryde i flammer. Hvis trykket er stærkt nok, kan mursten bryde i stykker eller endda falde fra hinanden.

Deter næsten altid sandt, selvom, at mursten bryder og springer i en ildsted. Du kan bruge mursten, men for et renere eller et glattere udseende, prøv at vælge andre materialer med en bedre finish og tekstur. Ildfast beton er ikke et alternativ til brandsten, men det er den perfekte mørtel til brug på det indre af din ildsted. Hvis en brand bryder ud i en tunnel, har varmen begrænsede flugtveje og kan øge temperaturen til over 1.000° C (1.832° F) på kort tid, hvilket får beton til at eksplodere som popcorn.

Derer et par materialer, du kan bruge i stedet for ildsten for at bygge din ildkasse inklusive ankar-sandsten, røde lersten, og ildfast beton. Ankar sandsten er ikke kun i stand til at modstå høje temperaturer som ildsten, men den har også en grågrøn farve, som kunne være mere gunstig for nogle end den typiske farve på ildsten. Læg ansigtet mursten, der angiver, hvor den respektive ansigtsten kommer i kontakt med ildstenen for at gøre den sidste runde af ansigt mursten i niveau med de tidligere installerede og cementerede ildfaste sten. Opbygning af en ildsted skal bruge mursten, der kan håndtere meget varme, forhindre ilden i at blive varm og er sikre.

Debevarer effektivt varmen fra enhver træforbrænding, så de fungerer på samme måde som firebrick i en ildsted. En mursten, der kan modstå god varme, har god varmeisolering og er sikker er påkrævet, når man bygger en ildsted. Dette betyder, at du sikkert kan bruge denne ildsten til at beskytte indersiden af din pejs, komfur, eller ovn mod hård varme. Du skal også kende den slags mursten, der kan eksplodere, mens de opvarmes, og den mest passende type mursten til fremstilling af en ildsted.

Nuhvor du ved, hvilken type mursten du skal købe, er det vigtigt at nævne, hvilke former du skal være på udkig efter. Før du skynder dig at begynde at bygge din helt egen ildsted, lad os diskutere, hvilke mursten der er bedst at bruge til din ildsted. Kvalitet mursten, der har været udsat for elementerne i 20 år ikke har nogen synlige revner, der muliggør ekstrem fugtindtrængning. Men når de beskæftiger sig med ild, det er vigtigt at bygge en ildsted, der ikke eksploderer, nedbryde, eller forårsage nogen form for brandfare.

.