Hvor længe før briketter er klar?

Hvornårer trækul klar til at lave mad på?. Hvis dine grillbelysningsmetoder tager for lang tid eller slet ikke fungerer, skal du læse videre for en hurtig primer, der får disse briketter varme på ingen tid. Ilægning af trækul i en kulskorsten eller trækulstarter holder trækulet pakket sammen med mellemrum mellem klumper eller briketter for nem antændelse. Det er 5 timers grillning med en 2 kilo pakke kulbriketter og omtrent samme mængde brænde.

Hvisdet er koldt, blæsende, eller regnfuld, eller hvis du har brug for mere varme til at tilberede dit kød, vil du kaste yderligere briketter på bunken. Generelt bruger små, bærbare grill ca. 30 briketter, og større grill bruger mellem 50 og 75 briketter. Nogle trækulmærker blødgør deres briketter i lettere væske for at gøre dem lettere at tænde, men du behøver ikke bruge den type trækul, når du tænder ild ved hjælp af en skorsten.

Trækulbriketter er normalt formuleret til at brænde i ca. 1 time ved en stabil temperatur, generelt varmere end rygetemperaturer. Hvisdu gennemfører dette trin for tidligt, og nogle af dine briketter stadig er sorte, er det sværere at kontrollere kulgrillens temperatur, og du ender med ujævn opvarmning. En god tommelfingerregel handler om 30 briketter til mindre eller bærbare grill og 50 til 75 briketter til større tønde og Kettleman-grill.

Generelt har klumpkul en forbrændingstid på to til tre timer, og briketter kan brænde i op til fire eller fem timer. Den ensartede størrelse af briketter giver dig en standard brændstofenhed, hvilket gør det lettere at regulere en mere præcis brand. Briketterbrænder lidt mindre varmt end klumpkul, og eksperter har en tendens til at bruge briketter til fødevarer, der kræver mindre tilberedningstid, som bøf eller fisk. Klump trækul brænder renere, varmere, og hurtigere, mens traditionelle briketter brænder langsommere og ikke så varme, ifølge Groark.

Tændte kulbriketter tilsættes til hver ende af slangen for at antænde trækulet over tid og opretholde konstant varme i en lang kok. Trækul brænder i forskellige længder af tid afhængigt af trækulets kvalitet, og om du bruger klumper af kul eller briketter.