Hvor lang tid tager det for trækul at brænde ud?

Duskal dog vide, at det kan tage op til to dage, før din kulgrill køler helt ned - og dit kul brænder muligvis langsomt med de sidste gløder i et stykke tid. Over på Food52, de fortæller os, at trækul kan forblive varmt i op til 24 timer, eller endnu længere. Hvis du prøver at bortskaffe kul, der ikke er helt ude, risikerer du at starte en brand. Luk blot låget på grillen og luk ventilationsåbningerne, indtil asken er helt afkølet i mindst 48 timer.

Trækulgrillkan sættes ud ved blot at lukke lågene og ventilationsåbningerne på din grill, afskære alt ilt til kulene. Det tager derefter op til 2 dage for kulene at køle helt ned, men denne metode til at lade det hvile er langt sikrere end at prøve at bruge vand til at slukke det. Er det sket for dig? Du ser på det smukke stykke kød, du har brugt en lille formue på, du ser på din kulgrill med lidt stolthed og en knurrende mave, du ser derefter ned på dit trækul, ridse dit hoved og gentag. Det er spørgsmålet, der udfordrer de bedste af os.

Hvormeget trækul har du virkelig brug for til din kok? Medmindre du har spikret det gennem masser og masser af erfaring, vi har fundet til den fælles baghave grill, der er to hovedlejre. Ville det ikke være godt at have formlen for fejlsikre resultater? Realistisk er der så mange variabler med hensyn til brændstoftype og kvalitet plus de forskellige BBQ-tilberedningsmetoder og -udstyr, det ville være tåbeligt at sige, at vi havde en nøjagtig formel. Imidlertid, efter omfattende test af vores egne Firebrand bbq trækulprodukter gennem årene, her er hvad vi har fundet, der fungerer. Når vi siger, at vi har været i stand til at tilberede 10 kg kød, forskudt over en eftermiddag ved hjælp af omkring en halv kasse med vores briketter (ca.

5 kg) på grund af det faktum, at vi vidste, at vi kunne få 5 timers forbrændingstid. Sådet er godt at finde ud af, om du laver det hele i et hit, eller forskudt over tid. I dette eksempel nedenfor var to Firebrand skorstene fyldt med ca. 8 kg Firebrand Rotisserie Grade Briketter (rød boks, blå rem) i stand til at tilberede disse to spyd af alt 8 kg kød på Rotisserie (Skewer-Q Medium) i 4 timer.

For dem, der kan lide at blande brikette og klump, forudsat at blandingen er halvt halvt, skal du forvente brændetid på et eller andet sted i midten ca. 3,5 - 4 timer. I et lavt og langsomt eller iltbegrænset miljø, for eksempel, kugle- og offset-rygere, Kamado- eller Weber-kedel (låg på), kan du forvente dobbelt så lang tid i gennemsnit sammenlignet med de åbne grillapplikationer. Såklump trækul skal brænde i 4-6 timer versus dine briketter giver dig en god 8-10 timer.

Selvfølgelig er hver grill forskellig, og disse brændetider afhænger af din brandstyring og i sidste ende hvor godt du kan kontrollere luftstrømmen. Mindre ilt betyder lavere totaltemperatur derfor forlænget brændetid. Selvom intet ilt kan betyde, at dit trækul kan sprænge ud og miste varmen helt. Hvisdu har forsøgt at følge retningslinjerne, men finder din grill miste varme midtvejs gennem kokken, så her er nogle tip til, hvordan du tilføjer mere.

I en åben grillsituation anbefaler vi ikke at lægge nyt ikke-oplyst trækul over toppen af dit varme, oplyste trækul. Årsagen er, at der sandsynligvis ikke vil være nok varme i det eksisterende trækul til korrekt at tænde nyt trækul alligevel. Plus, da juice fra kogekødet fortsætter med at dryppe på det friske trækul, vil det gøre det endnu vanskeligere at komme op til nogen form for madlavningstemperatur. Vianbefaler, at du tænder et nyt parti trækul adskilt til din driftsgrill, f.eks.

I en skorstenskulstarter, så når det er ashed over og er hvidt varmt, tilføj det tilberedte trækul til din madlavningsgrill. Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele dette websted, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål beskrevet i vores fortrolighedspolitik. Jeg understreger altid grillsikkerhed, og når du har at gøre med varme kulbriketter, er det endnu mere afgørende. Plus, du lærer, hvordan du gemmer ubrugt trækul til senere, og jeg deler et par ting, der ikke har at gøre med tændt trækul.

Flammernekan være større i starten på grund af væskeforbrændingen, men efter at den sætter sig ned og væsken brænder op, vil trækulet brænde i et stabilt tempo og holde varmen til at grille dit kød. Hold en stak i nærheden, og placer et par krøllede ark oven på kulene fra tid til anden for at holde flammerne brændende. Det er vigtigt at vide, hvordan man bygger en ordentlig kulbrand, men det er lige så vigtigt for kulene at holde deres varme længe nok til at tilberede din mad. Spred flere stykker rundt om hele grillen, så når du tænder papiret, vil trækulet fange på nogle af flammerne.

Imodsætning til gasgrill, der er ikke en sluk-kontakt, du kan dreje, når du er færdig med at grille med trækul. I højder over 5.000 fod har atmosfæren mindre ilt, hvilket kan gøre det vanskeligt for trækul at brænde varmt nok til madlavning. Trækulgrillning er den reneste form for grillmadlavning med sine smukt autentiske aromaer og smag, som den giver din mad. Hvis du gerne vil genbruge delvist brændte kul til brændstof til din næste grillsession, skal du ikke slukke dem ved at nedsænke dem i vand.

Noglegange, for at holde varmen ensartet nok til at grille, skal du tilføje mere trækul til grillen. Desværre, selv efter at have dækket din grill og lukket ventilationsåbningerne, vil den fortsætte med at brænde et stykke tid. Stuff avis løst i bunden af skorstenen (der er plads til det under trådstativet), derefter fylde skorstenen med trækul. Trækulet fortsætter med at brænde, indtil det er helt slukket, medmindre du selv lægger det ud.

.