Hvor længe skal kul brænde, før du tilføjer kød?

Såklump trækul skal brænde i 4-6 timer versus dine briketter giver dig en god 8-10 timer. Selvfølgelig er hver grill forskellig, og disse brændetider afhænger af din brandstyring og i sidste ende hvor godt du kan kontrollere luftstrømmen. Er det sket for dig? Du ser på det smukke stykke kød, du har brugt en lille formue på, du ser på din kulgrill med lidt stolthed og en knurrende mave, du ser derefter ned på dit trækul, ridse dit hoved og gentag. Det er spørgsmålet, der udfordrer de bedste af os.

Hvormeget trækul har du virkelig brug for til din kok? Medmindre du har spikret det gennem masser og masser af erfaring, vi har fundet til den fælles baghave grill, der er to hovedlejre. Ville det ikke være godt at have formlen for fejlsikre resultater? Realistisk er der så mange variabler med hensyn til brændstoftype og kvalitet plus de forskellige BBQ-tilberedningsmetoder og -udstyr, det ville være tåbeligt at sige, at vi havde en nøjagtig formel. Imidlertid, efter omfattende test af vores egne Firebrand bbq trækulprodukter gennem årene, her er hvad vi har fundet, der fungerer. Når vi siger, at vi har været i stand til at tilberede 10 kg kød, forskudt over en eftermiddag ved hjælp af omkring en halv kasse med vores briketter (ca.

5 kg) på grund af det faktum, at vi vidste, at vi kunne få 5 timers forbrændingstid. Sådet er godt at finde ud af, om du laver det hele i et hit, eller forskudt over tid. I dette eksempel nedenfor var to Firebrand skorstene fyldt med ca. 8 kg Firebrand Rotisserie Grade Briketter (rød boks, blå rem) i stand til at tilberede disse to spyd af alt 8 kg kød på Rotisserie (Skewer-Q Medium) i 4 timer.

For dem, der kan lide at blande brikette og klump, forudsat at blandingen er halvt halvt, skal du forvente brændetid på et eller andet sted i midten ca. 3,5 - 4 timer. I et lavt og langsomt eller iltbegrænset miljø, for eksempel, kugle- og offset-rygere, Kamado- eller Weber-kedel (låg på), kan du forvente dobbelt så lang tid i gennemsnit sammenlignet med de åbne grillapplikationer. Mindreilt betyder lavere totaltemperatur derfor forlænget brændetid.

Selvom intet ilt kan betyde, at dit trækul kan sprænge ud og miste varmen helt. Hvis du har forsøgt at følge retningslinjerne, men finder din grill miste varme midtvejs gennem kokken, så her er nogle tip til, hvordan du tilføjer mere. I en åben grillsituation anbefaler vi ikke at lægge nyt ikke-oplyst trækul over toppen af dit varme, oplyste trækul. Årsagener, at der sandsynligvis ikke vil være nok varme i det eksisterende trækul til korrekt at tænde nyt trækul alligevel.

Plus, da juice fra kogekødet fortsætter med at dryppe på det friske trækul, vil det gøre det endnu vanskeligere at komme op til nogen form for madlavningstemperatur. Vi anbefaler, at du tænder et nyt parti trækul adskilt til din driftsgrill, f.eks. I en skorstenskulstarter, så når det er ashed over og er hvidt varmt, tilføj det tilberedte trækul til din madlavningsgrill. Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele dette websted, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål beskrevet i vores fortrolighedspolitik.

Holden stak i nærheden, og placer et par krøllede ark oven på kulene fra tid til anden for at holde flammerne brændende. Når du er færdig med at lave mad, vil du stå tilbage med en bunke grå aske resterne af det udbrændte trækul. Du ved, hvornår grillen er klar til at lave mad på, fordi flammerne er døde, og trækulet vil glødende rødt med en ashy grå belægning. Christopher Arturo, kokinstruktør for kulinarisk kunst ved Institut for Kulinarisk Uddannelse, anbefaler ikke at grille ved lav varme (ca.

300 grader) på en kulgrill hele tiden, fordi proteinet sandsynligvis tørrer ud. Imidlertid, så længe du ikke bruger hurtigt let trækul, du kan tilføje både tændt eller uoplyst trækul med meget lidt indflydelse på kokken. Tag den øverste rist på din grill af, og brug beskyttende grillhandsker, hold skorstenen ved håndtagene og hæld trækul i grillen. Stuff avis løst i bunden af skorstenen (der er plads til det under trådstativet), derefter fylde skorstenen med trækul.

På grund af dets evne til at producere så meget varme brænder trækul ikke så længe som andre typer brændstof, inklusive madlavning af træ. Varmtkul, skjult i en bunke aske og dermed godt isoleret, kan forblive varm i op til fire dage, fordi asken fungerer som en isolator, der forhindrer kulene i at brænde ud. .