Hvordan ved du, hvornår briketter er færdige?

Kler klar, når de er dækket med grå aske Efter belysning vil flammerne aftage, og du vil se, at kulens kanter bliver grå. Til sidst spredes asken til hver briket. Trækulet er nu klar til at sprede sig og bruge. Briketter er bedre til kontrollerede, lave og langsomt rygende kokke undtagen i kamado-stil grill, hvor du skal bruge klump.

Imodsætning til det rene klumpkul fremstilles briketter træbiprodukter komprimeret med tilsætningsstoffer, der hjælper dem med at lyse og brænde konsekvent. En god tommelfingerregel handler om 30 briketter til mindre eller bærbare grill og 50 til 75 briketter til større tønde og Kettleman-grill. Det er 5 timers grillning med en 2 kilo pakke kulbriketter og omtrent samme mængde brænde. Direkte grillning, rotisseries, spyd eller churrasco, de fleste klumpkulprodukter giver dig 2-3 timers brændetid, mens briketter skubber ud til 4-5 timer.

Vejret, størrelsen på grillen og det brændstof, du bruger trækul af hårdttræ (vist her) brænder en god 300° F varmere end standardbriketter påvirker alle brandens styrke.