Hvor længe lader du en kulgrill varme op?

Dulærer, hvad der kræves for at holde dit kul varmt til searing, hvordan man opretholder lave vikarer til langsom madlavning og holder ilden brændende i timevis. Når de nye kul er omkring to tredjedele dækket med sølvfarvet aske, skal du bruge et sæt varmebestandige tang til at flytte dem til midten af ilden. For at lave mad med direkte varme skal du arrangere de tændte kul på omtrent halvdelen af kulristen til den varme zone. Vi besvarer dine hyppigst stillede spørgsmål og linker dig til de produkter, der gør kulgrillning meget lettere.

Stuffavis løst i bunden af skorstenen (der er plads til det under trådstativet), derefter fylde skorstenen med trækul. Imidlertid, fyring af en kulgrill kan være en udfordring, og der er bestemt nogle ting, du har brug for at vide. Den første regel om kulgrillning for både begyndere og erfarne entusiaster er at være sikker på at have nok kulbriketter eller klumpkul ved hånden. Når du lærer at bruge en kulgrill, vil du blive fristet til at nyde lækker smag af røget chargrillet mad ofte.

Hvisdu beslutter dig for at tilberede din mad, før du forvarmer grillen, når du muligvis ikke den optimale temperatur, der kræves til din grillret. Det skitserer flere måder at tænde kulgriller på, tilbyder kulgrilltips og teknikker og forklarer, hvordan man sikkert lægger en kulgrill ud. Afhængigt af hvilken metode du bruger til at starte ilden, Sørg for, at du har lettere væske, trækulstarter og en lighter til rådighed. Hver griller finder glæde og glæde i evnen til at skabe smukke og smagfulde searmærker og crosshatch-mønstre på deres bøffer og grillopskrifter.

Athælde kulene i en høj eller pyramide hjælper med at øge kulkontaktområdet og hjælpe ilden med at sprede sig, så du er klar til at lave mad hurtigere. Du udvikler din teknik, når du bliver mere fortrolig med bascis ved madlavning med kulgriller.