Hvor længe lader du trækul brænde, før du lægger kød på?

Tilføjelseaf mad til grillen for tidligt. Du ved, at den er klar, når den ser grå og ashy ud. Du lærer, hvad der kræves for at holde dit kul varmt til searing, hvordan man opretholder lave vikarer til langsom madlavning og holder ilden brændende i timevis. Tag den øverste rist på din grill af og, iført beskyttende grillhandsker, hold skorstenen ved håndtagene og hæld trækul i grillen.

Ja, gasgrillning er hurtigere og mere praktisk, men når det er weekenden, og du har al den tid, du har brug for, er trækul virkelig vejen at gå. Du kan delvist lukke spjældene, når trækulet er blevet hvidvarmt, og du har tilføjet din mad, men hold dem lukkede, indtil dette sker. Det sorte kul fortsætter med at varme op, og pludselig vil den måde, du har distribueret dit kul i grillen, ikke længere matche temperaturerne. Nøglen til at tænde trækul hurtigt er at arrangere trækulet tæt nok sammen til at sprede ilden til tilstødende kul og efterlade tilstrækkelig plads mellem kul til luftstrøm til at fodre ilden med ilt.

Derfor, stabling af dit kul tillader varme fra bundkulene at stige op og ind i de øverste kul. Du ønsker ikke at oversuge, men ikke at have nok vil ikke give nok brændstof til at tænde dit trækul korrekt. Den vigtigste del af kulgrillning er selve trækulet, og den længste del af kulgrillprocessen er at klargøre kulene. Når du er færdig med at lave mad, er det en god ide at slukke for ventilationsåbningerne helt og slukke det brændende kul.

Derer intet som lugt af en kulgrill, der fyres op for at få os til at spytte og klar til at fejre en stor weekend med fodbold, men kulgrillning kan være skræmmende. Ild har brug for ilt, og hvis der opbygges nok aske inde i grillen, kan det gøre det næsten umuligt at få kulene til at brænde godt, eller for at holde dem tændt. Christopher Arturo, kokinstruktør for kulinarisk kunst ved Institut for Kulinarisk Uddannelse, anbefaler ikke at grille ved lav varme (ca. 300 grader) på en kulgrill hele tiden, fordi proteinet sandsynligvis tørrer ud.

Tilføjelse af træflis til din ild er en hurtig og nem måde at skifte dine opskrifter på, infusion af kød, fisk og grøntsager med en række naturlige røgsmag. Enanden faktor, der påvirker hurtig belysning, er at bruge gammelt trækul eller trækul, der har været udsat for vådt vejr, brug altid frisk trækul.