Hvornår er briketter klar?

Kullerer klar, når de er dækket af grå aske Når væsken brænder af, bliver kulens kanter grå. Når kulene fortsætter med at brænde, spredes asken for at dække hver briket. En gang for det meste dækket af aske, kulene er klar til at sprede sig og bruge. Hvornår er trækul klar til at lave mad på?.

Direktegrillning, rotisseries, spyd eller churrasco, de fleste klumpkulprodukter giver dig 2-3 timers brændetid, mens briketter skubber ud til 4-5 timer. Trækulbriketter er normalt formuleret til at brænde i ca. 1 time ved en stabil temperatur, generelt varmere end rygetemperaturer. Vejret, størrelsen på grillen og det brændstof, du bruger trækul af hårdttræ (vist her) brænder en god 300° F varmere end standardbriketter påvirker alle brandens styrke.

Det er 5 timers grillning med en 2 kilo pakke kulbriketter og omtrent samme mængde brænde. Engod tommelfingerregel handler om 30 briketter til mindre eller bærbare grill og 50 til 75 briketter til større tønde og Kettleman-grill. I modsætning til det rene klumpkul fremstilles briketter træbiprodukter komprimeret med tilsætningsstoffer, der hjælper dem med at lyse og brænde konsekvent. Briketter er bedre til kontrollerede, lave og langsomt rygende kokke undtagen i kamado-stil grill, hvor du skal bruge klump.