Hvor mange gange kan du bruge trækulbriketter?

Selvomde er blevet brændt en gang, de genantændes en anden gang. Så det er et stort spild af penge, hvis du smider dem væk efter en brug. Vi opdagede, at svaret er ja, med en advarsel. Forsøg på at tænde en skorstensstarter fyldt helt med brugte kul var en nonstarter, disse mindre kul beliggende tæt sammen, i høj grad begrænser luftstrømmen og forsinker eller endda forhindrer kulene i at antænde.

Imidlertid, vi fandt ud af, at det fungerer at erstatte op til halvdelen af de friske kul, der kræves i en opskrift med brugte kul. Før du kommer i gang, Sørg for at placere din tidligere brugte, afkølede briketter i kulskorstenen og ryste og rap den over papirkurven for at løsne aske, hvilket ville hindre kulene i at antænde korrekt. For at maksimere luftstrømmen skal du sørge for at placere de friske kul i skorstenen først og top dem med de brugte kul. Du kan og bør genbruge dit trækul, og spar dine penge.

Atkunne genbruge trækul er en god fordel ved at bruge en kulryger i forhold til andre typer grill. Er det sket for dig? Du ser på det smukke stykke kød, du har brugt en lille formue på, du ser på din kulgrill med lidt stolthed og en knurrende mave, du ser derefter ned på dit trækul, ridse dit hoved og gentag. Det er spørgsmålet, der udfordrer de bedste af os. Hvor meget trækul har du virkelig brug for til din kok? Medmindre du har spikret det gennem masser og masser af erfaring, vi har fundet til den fælles baghave grill, der er to hovedlejre.

Villedet ikke være godt at have formlen for fejlsikre resultater? Realistisk er der så mange variabler med hensyn til brændstoftype og kvalitet plus de forskellige BBQ-tilberedningsmetoder og -udstyr, det ville være tåbeligt at sige, at vi havde en nøjagtig formel. Imidlertid, efter omfattende test af vores egne Firebrand bbq trækulprodukter gennem årene, her er hvad vi har fundet, der fungerer. Når vi siger, at vi har været i stand til at tilberede 10 kg kød, forskudt over en eftermiddag ved hjælp af omkring en halv kasse med vores briketter (ca. 5 kg) på grund af det faktum, at vi vidste, at vi kunne få 5 timers forbrændingstid.

Så det er godt at finde ud af, om du laver det hele i et hit, eller forskudt over tid. Idette eksempel nedenfor var to Firebrand skorstene fyldt med ca. 8 kg Firebrand Rotisserie Grade Briketter (rød boks, blå rem) i stand til at tilberede disse to spyd af alt 8 kg kød på Rotisserie (Skewer-Q Medium) i 4 timer. For dem, der kan lide at blande brikette og klump, forudsat at blandingen er halvt halvt, skal du forvente brændetid på et eller andet sted i midten ca.

3,5 - 4 timer. I et lavt og langsomt eller iltbegrænset miljø, for eksempel, kugle- og offset-rygere, Kamado- eller Weber-kedel (låg på), kan du forvente dobbelt så lang tid i gennemsnit sammenlignet med de åbne grillapplikationer. Så klump trækul skal brænde i 4-6 timer versus dine briketter giver dig en god 8-10 timer. Selvfølgeliger hver grill forskellig, og disse brændetider afhænger af din brandstyring og i sidste ende hvor godt du kan kontrollere luftstrømmen.

Mindre ilt betyder lavere totaltemperatur derfor forlænget brændetid. Selvom intet ilt kan betyde, at dit trækul kan sprænge ud og miste varmen helt. Hvis du har forsøgt at følge retningslinjerne, men finder din grill miste varme midtvejs gennem kokken, så her er nogle tip til, hvordan du tilføjer mere. Ien åben grillsituation anbefaler vi ikke at lægge nyt ikke-oplyst trækul over toppen af dit varme, oplyste trækul.

Årsagen er, at der sandsynligvis ikke vil være nok varme i det eksisterende trækul til korrekt at tænde nyt trækul alligevel. Plus, da juice fra kogekødet fortsætter med at dryppe på det friske trækul, vil det gøre det endnu vanskeligere at komme op til nogen form for madlavningstemperatur. Vi anbefaler, at du tænder et nyt parti trækul adskilt til din driftsgrill, f.eks. I en skorstenskulstarter, så når det er ashed over og er hvidt varmt, tilføj det tilberedte trækul til din madlavningsgrill.

Dinepersonlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele dette websted, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål beskrevet i vores fortrolighedspolitik. Placer 5 briketter på hver side hver time. Jeg gør det for en kalkun ved taksigelse efter at have lavet min første kulseng. Split det og skub til hver side med en dryppande i midten.

Tilføjderefter hver time ved at kaste dem på siden hver time, som jeg sagde før. Jeg kan godt lide at have et jævnt lag kul under alt, hvad jeg laver mad. Så mere kød %3D mere trækul. Sandheden er, at kun gennem forsøg og fejl kan du virkelig sømme den mængde kul, du har brug for til din egen grill.

Hvisdu bruger en skorstensstarter, tilføj først nyt trækul, eller de mindre brugte stykker kan falde igennem. Der er tegn på, at stammer i Amazonasbassinet brugte knust trækul til at forbedre dårlig eller udtømt jord for næsten 1.500 år siden. Alt, hvad jeg ved, er, at det bestemt forlænger længden af mit trækul at bruge de gamle briketter, der stadig er store nok. Hvis jeg ved, at jeg snart bruger trækulet igen, vil jeg bare dumpe det tilbage i min skorstensstarter, klar til brug.

Tjekmin YouTube-video med flere detaljer, eller fortsæt med at se nogle billeder, der viser dig de trin, der er involveret i genbrug af gamle kulbriketter. Et advarselsord slukker ikke det brændende kul med vand, medmindre det er en nødsituation. Årsagen til dette er, at de gamle stykker ville være blevet brudt ned første gang, og der er stor mulighed for, at de ville være blevet relativt små. Problemet med dette er, at du bliver nødt til at tilføje det ekstra trin med at tørre trækulet ud, før du bruger det igen.

Nårdu er færdig med at lave mad, er det en god ide at slukke din kulgrill ved at slukke for ventilationsåbningerne helt og slukke det brændende kul. En af de bedste ting ved kulgrillning er at kunne genbruge trækul, som du brugte fra en tidligere grillsession. .