Er briketter bedre end logfiler?

Entør, tæt briket har bedre brændende egenskaber end en traditionel log, og det tilgængelige valg betyder, at der er noget for enhver smag. Briketter genbruger også et rent træaffaldsprodukt, hvilket betyder mindre at gå til deponering. Det betyder også, at træer ikke behøver at fældes specifikt for at fremstille brænde. Briketter leverer omkring 50% mere varme for hvert pund brugt end logfiler.

Dehar også stærke miljølegitimationsoplysninger, da de er fremstillet af affaldstræ, der er produceret som en del af møblerne eller andre trærelaterede virksomheder - eller i nogle tilfælde indsamlet fra spring (se højre). Brændende træ betragtes generelt som et kulstoffattig alternativ til fossilt brændstof, fordi træer absorberer kulstof, når de vokser. Miljøforfatteren Chris Goodall har gjort summen og opvarmer sit hjem ved hjælp af træpiller - svarende til briketter - lavet af britisk træ. Drax-kulkraftværket brænder pellets afsendt fra USA på grundlag af, at kulstofbesparelserne er mere end 80%, når træernes livscyklus tages i betragtning.

Træ, der er skåret, delt og tørret, er dyrere at bruge end træbriketter. Beregninger viser, at du får mest ud af dine penge, hvis du fyrer med træbriketter og ikke brænde i din brændeovn. Briketter skaber en anden type ild til logfiler og kan give dig mulighed for at opbygge en brand, der passer til dine behov. For eksempel, hvis du vil have en brand, der hurtigt tændes og har en god varmeydelse, you could select a briquette which would offer you that.

Enanden type brikette kan give dig en langvarig ild, som endda kan forblive glød natten over, hvilket gør det til et praktisk valg i et rum, hvor ilden er den vigtigste varmekilde. Briketter kan også brændes sammen med logfiler, hvilket giver dig fleksibilitet omkring den type brændstof, du vil bruge. En anden mærkbar forskel mellem de to er tætheden af støvet. Briketter har meget fine partikler, mens de fleste træ vil have meget grovere partikler.

Dukan se ved at se på posen - briketter har store grovere poser, mens træ vil have finere grovere poser. Hvis du ønsker at få det grovere støv muligt, skal du gå med træbriketter. Grovheden vil påvirke effektiviteten af din forbrænding og reducere mængden af røg, der udsendes under forbrænding. Heat logs, brændstof logs eller briketter er fremstillet logs.

Deer lavet af komprimering skrot splinter af træ og komprimere dem sammen for at gøre logfiler i forskellige former og størrelser. I det væsentlige, jo højere kompressionsniveau, den høje kvalitet brændstofloggen er. Træbriketter kan være ret dyre sammenlignet med andre typer pejsindsatser, men det har mange fordele i forhold til andre typer pejseværktøjer. I lighed med logfiler er det vigtigt, at briketter holdes tørre, da de er meget sårbare over for fugt.

Træbriketterproducerer mere varme end træstammer og brænder længere, hvilket gør dem bogstaveligt talt til en"hot deal“. Svarende til at bruge 3 eller 4 traditionelle træstammer, Savsmuldsbriketter er et meget bedre valg til opvarmning af dit hjem, når det kommer til at spare penge. Nogle gange kan træbriketter forveksles med kulbriketter, der afgiver kuldioxid, når de brænder og ikke bør bruges indendørs. Resultatet af beregningerne er, at du får en 4% højere varmeværdi, hvis du køber træbriketter og ikke brænde, der er skåret, delt og stablet.

RowlandParke, direktør for det Dumfries-baserede Wood Fuel Co-operative, siger, at folk i Storbritannien endelig begynder at vågne op til fordelene ved briketter. Hvis du allerede ejer en traditionel brændeovn, vil køb af træbriketter til udskiftning af den traditionelle brændstofkilde øge din sikkerhed og effektivitet. En træbriket af høj kvalitet vil dog altid vise sig at være et mere omkostningseffektivt og effektivt valg frem for billige alternativer. Det er også værd at kigge efter et hul i midten af briketten, der tilskynder til den luftstrøm, der er nødvendig for en ensartet forbrænding, der holder din ild glød.

Briketteraf bedste kvalitet er lavet af 100% træ, som er fri for forurenende stoffer som lim eller maling. Hvis du ønsker at prøve uden at gøre en stor ordre, discount butik kæde Hjem Tilbud sælger Verdo briketter til £2,79 for en pakke med seks. For nogle, træbriketter er udelukket, fordi de ikke ser så smukke ud i en trækurv som normalt brænde gør. Briketteproducenter tager savsmuld og andet strimlet træ, anvender 10.000 psi (pund pr.

Kvadrat tomme) tryk og ud popbriketter. .