Har alle brændeovne brug for ildsten?

MENde fleste ovne har et murstensgulv for at undgå at brænde igennem. Varmen fra kulene lige på stålkomfurgulvet år efter år nedbryder den; murstenene beskytter gulvet. Yep, læg ildsten på gulvet. Ligeledes, hvad kan jeg bruge i stedet for ildsten? Nogle alternativer findes, såsom sandsten og fedtsten.

Ildfastbeton er en anden stor varmeafskrækkende virkning, ligesom gamle røde lersten er. Enhver af disse kan bruges i stedet for ildfaste sten, at varme arne og hjem. Brændebrænding - fej hver 3.måned i brug. kul- Brænd aldrig kul i en komfur med en liner.

Såen af de to vigtigste anvendelser af ildfaste sten er at tilbyde beskyttelse til det indre metallag i ildkassen. Dette gøres ved at placere ildstenene omkring indersiden af ildkassen. Firebrick for hver enkelt komfur kan være forskellig i størrelse for at sikre, at pasformen er tæt. Dette sikrer, at ingen varme kan undslippe og påvirke stålhuset.

Ovnedesignet til ildfaste sten skal have dem. Komfur metal kan korroderes og brænde igennem, hvis de anvendes forkert. Brændeovne i støbejern har en hård, langvarigt ydre, men metallet kan stadig blive beskadiget. Chips eller pitting er mest sandsynligt at forekomme på en støbejernsovn under forsendelse eller installation.

Støbejernsovneholder længere end brændeovne af metalplader. Tilføjelse af en murstenforing til stålovne beskytter stålet mod varmespænding og øger ovnenes levetid. Stålydersiden af sådanne brændeovne er ekstremt holdbart og, hvis mindst en kvart tomme tyk, vil vare i årtier. I næsten alle tilfælde, imidlertid, de fleste ovne har et murstensgulv for at forhindre dem i at brænde, Stålovnsgulve nedbrydes hurtigt fra kulvarmen; murstenene beskytter dem mod skader.

Detteville naturligvis have en betydelig indvirkning på effektiviteten af en komfur og kan også forårsage yderligere problemer med andre elementer. Ydersiden af en murstenforet brændeovn bliver ikke så varm som støbejern, fordi murværket ikke effektivt leder varme til ydersiden af brænderen. Forbedringer såsom dekorative belægninger på ydersiden eller en ventilator for at gøre det til en konvektionsovn øger omkostningerne. Derfor er det vigtigt, at du køber ildfaste sten, der er fremstillet specielt til din type komfur.

Enmurstensforet stålbrændeovns pris vil være bundet til stålets tykkelse og til andre valgfrie funktioner indbygget i designet. Isolering, der beskytter ovnens ydre hus mod overophedning, som, hvis noget går galt, kan få indersiden af ildkassen til at knække eller vride, når den ældes. Hvad angår brænding af vådt træ, er det den hurtigste måde at beskadige en brændeovn på - jeg var nødt til at genopbygge en til nogen efter to sæsoner - gasserne er alvorligt ætsende. At afgøre, om du har det bedre med en støbejernsovn eller en murstensforet, afhænger af, hvordan du agter at bruge den, de omkostninger, du er villig til at betale, og den krævede levetid.

Murstenforingenisolerer ovnen og holder varmen inde for stråling gennem døren eller med konvektionsstrømme. Envægts støbejernsbrændere opvarmes med stråling - varmen udstråler fra komfurets væg ind i det omgivende rum. Af denne grund, du kan holde et rum varmt hele dagen ved at brænde træ i en murstenforet brændeovn et par gange om dagen; hvorimod du bliver nødt til at brænde træ i en støbejernsovn kontinuerligt, fordi varme går tabt hurtigt gennem stråling. Jeg har købt og monteret 4 brændeovne (2 små og 1 madlavningsområde, som alle kom med ildfaste sten som standard) og passede flere andre, hvoraf nogle var tungt støbejern uden ildfaste sten, men havde en længere vej for gasserne for at få ordentlig forbrænding.

Firebrickkan udskiftes til de fleste brændeovne, hvis du lærer at undgå at overbrænde din komfur først. Brændebrændere brænder varmere end andre typer; du kan åbne døren, mens ilden er tændt, tilføje ilt til flammerne. Generelt er firebrick placeret ved omkredsen af stål pejse og støbejern pejse og brændeovne for at give nem adgang.