Hvordan man ved, hvornår briketter er klar?

Kullerer klar, når de er dækket af grå aske Når væsken brænder af, bliver kulens kanter grå. Når kulene fortsætter med at brænde, spredes asken for at dække hver briket. En gang for det meste dækket af aske, kulene er klar til at sprede sig og bruge. Hvornår er trækul klar til at lave mad på?.

Mediumlav varme - mellem 250F og 325F - giver dig mulighed for at lægge din hånd over dine kul i ca. 8 til 10 sekunder. Når din kulbrand er inden for dette temperaturområde, skal du enten tilføje flere kul for at øge varmen eller vente lidt længere på en lavere varme. At kunne holde din hånd over trækulet i 6 til 7 sekunder indikerer medium varme.

Ved 325F til 375F er dine kul klar til kalkun, kylling og anden mad, der bedst koges over indirekte varme. Vejret, størrelsen på grillen og det brændstof, du bruger trækul af hårdttræ (vist her) brænder en god 300° F varmere end standardbriketter påvirker alle brandens styrke. Det er 5 timers grillning med en 2 kilo pakke kulbriketter og omtrent samme mængde brænde. Briketter er bedre til kontrollerede, lave og langsomt rygende kokke undtagen i kamado-stil grill, hvor du skal bruge klump.

En god tommelfingerregel handler om 30 briketter til mindre eller bærbare grill og 50 til 75 briketter til større tønde og Kettleman-grill. Trækulbriketterer de hurtigste til at lyse op og varme op, fordi de fleste af dem har oliebindemidler og acceleranter. I modsætning til det rene klumpkul fremstilles briketter træbiprodukter komprimeret med tilsætningsstoffer, der hjælper dem med at lyse og brænde konsekvent. Direkte grillning, rotisseries, spyd eller churrasco, de fleste klumpkulprodukter giver dig 2-3 timers brændetid, mens briketter skubber ud til 4-5 timer.