Hvordan får man kulbriketter til at brænde længere?

Vedat følge disse tip brænder dit trækul længere, Placer grill i nærheden af en vindskærm. Spred trækul ud, efter at det er blevet hvidt. Tilføj mad på det rigtige tidspunkt. Der har hovedsageligt to metoder til at forlænge brændetiden.

Førstskal du forbedre kompressionsspændingen under briketteringsprocessen. At fremstille brikette er en proces, hvor biomasse komprimeres under højt tryk og høj temperatur. Efter denne proces vil produkterne have høj densitet. Den høje densitet er et meget vigtigt træk ved kulbriket, og denne funktion er årsagen til andre fordele ved trækul.

Såvi kan forlænge arbejdstiden for trækul ved at forbedre tætheden yderligere, Anden en, du kan gøre nogle ting med karbonisering ovn. Vi skal forbedre den endelige temperatur af karbonisering og langsommere hastigheden af varme op og køle ned. Karbonisering er den centrale del af fremstillingen af trækul. Denne proces gør træbriketten til trækulbrikette, som er populær blandt BBQ-elskere.

Underkarboniseringsprocessen er det ikke korrekt at holde temperaturen i konstant grad. Fordi at træbriketten har brug for forskellig temperatur i forkulningsovnen. I tørringstrinnet er temperaturen 160 ℃ og derefter i den indledende fase temperaturen op til 160 ℃ ~ 280 ℃ og sidst i karboniseringstrinnet temperaturen op til 300 ℃ ~ 600 ℃. Så vi må bemærke, at ikke op eller lav temperaturen for hurtigt, fordi det vil gøre trækulet ikke stabilt og let at knække eller bryde.

Tværtimodvil trækulet have høj densitet og hårdhed. Tilføjelse madlavning træ til trækul kan bremse brændingsprocessen. Det skyldes, at madlavning af træ i sig selv brænder i en langsommere hastighed end klump og brikette. Hvis du hovedsageligt bruger klumpkul eller trækulbriketter, er top-down-forbrændingsmetoden vejen at gå.

Pågrund af dette er de fleste briketter lavet af blokke med større størrelser end klumpkul. Hvis du finder ud af, at dine briketter ikke brænder så hurtigt, som du vil have dem, kan du prøve at bryde dem i mindre størrelser. Størrelser af briketter i området 1 x 1 x 1 vil brænde hurtigere, men hvem tror du vil have tid til at lave så små størrelser af briketter?. Desuden er dårligt fremstillet trækul også inkonsekvent, svært at blive varmt, skaber ujævne hits og forbliver ikke tændt længe.

Envariation på slangemetoden er Domino- eller sikringsmetoden, hvor du laver en cirkel eller spole af briketter i en enkelt ordnet række, hver briket stod på enden og læner sig mod den næste i serien (som en række dominos) med træflis drysset ovenpå eller træstykker arrangeret med intervaller. Der er åbenbart en forskel mellem briketter og klumpkul, idet briketter ikke brænder så varmt som trækul, fordi briketter ikke er i stand til at lette så meget ilt til forbrænding som klumpkul kan. Så hvis du leder efter klumpkul, kan du være opmærksom på sorter, der er lavet af disse træsorter. Mens de typer trækul, du bruger til din grill, kan variere, principperne for at øge din ilds levetid forbliver de samme.

Pået grundlæggende niveau produceres trækul ved at brænde træ eller andet organisk materiale i et miljø med lavt iltindhold. Hvis du vil have noget lidt mere overkommeligt, men er lige så miljøvenligt og rent, prøv at bruge kokosnødkul i stedet. Det er det kemiske indhold i briketterne, der får dem til at producere den gaslignende lugt (og smag, hvis ikke helt brændt af). Men at vide, hvorfor dit kul brænder hurtigt, og hvordan du bremser dens brændingsproces, er hemmeligheden bag at have en fremragende grilloplevelse med din kulgrill.

Brugaf din grill i det fri, hvor der er masser af vind, kan få dit kul til at brænde ret hurtigt ud. Briketter er mere tilbøjelige til at indeholde en række forskellige træsorter og produceres normalt af træafskæringer, inklusive træbark af både hårdt og nåletræ i nedre ender af prisskalaen. Da karboniseringsprocessen imidlertid er meget lang, hvilket kræver kontinuerlig opmærksomhed over ti eller flere dage, blev ovne og trækulproduktion senere forbedret med tilsætning af skorstene for forbedret luftstyring. Hvis du sigter mod mindre arbejde og har råd til at vente, indtil dine kul brænder deres kemikalier og væsker af, klarer du dig fint med kulbriketter.

Jeghåber og beder om, at efter at have læst dette, vil du ikke begynde at tænke, at økonomien ved brikettering af trækul 'støv' i briketter ikke er brugbar. Jordhøjovne var mere effektive end basale pitovne, hvor trækulet blev brændt under jordoverfladen. .