Kan du bruge briketter i en ildsted?

Dufinder mange fordele ved at bruge træbriketter i et lejrbål, bålsted, udendørs pejs eller chiminea. Brande er lettere at starte, og ilden brænder varmt og holder længere. Dette giver dig mere tid til at læne dig tilbage og besøge med dine venner. Trækul er træ, der er brændt i et iltberøvet område, men det er stadig i stand til at brænde mere, skabe varme, og er en god mulighed, hvis du planlægger at lave mad i din ildsted.

Træog kul kan bruges om hverandre i en brændeovn. Det eneste du skal huske på er at fjerne det tidligere brændstof fra ilden, før du starter en ny. Det fantastiske ved at have kul som en anden mulighed er, det er meget billigere end træ og langt mindre arbejdskrævende. Mens klumpkul giver masser af fordele, der er stadig grunde til at overveje at bruge kulbriketter under din næste cookout-session.

Fordidet brænder ved en lavere temperatur, er kulbriketter f.eks. Ideelle til rygning af kød. Hvis du bruger klump trækul, kan du overcook dit kød, får det til at tørre ud. Men kulbriketter brænder ved en lavere temperatur, så du kan ryge kød langsommere.

Generelt må jeg sige, at kulbrande sandsynligvis er sikrere end brændebrande. Trækulbrandehar ikke den samme fare for gnister og brændende affald, der flyver rundt, hvilket kan brænde andre steder. Så på en blæsende dag vil jeg sige, at en kulbrand i en ildsted er mere foretrukket. Du er i butikken og ser på de mange forskellige kul at vælge imellem.

Modstå trangen til at få fat i briketterne. Tildin pit (og virkelig alle grillning) anbefaler jeg at gå med klump trækul. Det producerer meget mindre aske, så det gør oprydning virkelig let. Trækul til ildkasser er det samme trækul, du bruger i en grill.

Du kan købe trækulbriketter eller klump trækul. Brandenkan startes med træ som pindebrænde. Du kan også bruge en brandstartlog til at få ilden i gang. Antracit er også kendt som 'hårdt kul' og har et meget højt kulstofindhold.

Når det brænder i en ildsted, afgiver flammerne, den producerer, meget lidt røg; derfor er de ideelle til at holde luften ren, trækul kan også bruges i ildkasser, på samme måde som du ville bruge den i en grill. Duvil bemærke, at når du bruger trækul til madlavning af grillmad, er der ikke meget røg, og det er det samme, når det bruges i en ildsted. Igen bruger mange mennesker trækul sammen med træ, så der er flammer, der brænder fra træet og restvarme, som kommer fra trækulet, når det brænder. Den væsentligste forskel mellem klumpkul og trækulbriketter er imidlertid, at førstnævnte består af råtræ, mens sidstnævnte består af træbiprodukter, der holdes sammen med et bindemiddel.

Som du kan se, er briketterne tyndere end klumpkul, og de fås i forskellige former og størrelser. Trækulbriketterhar også en mild, men stadig mærkbar kemisk smag, der kan påvirke smagen af din mad. Det vil stadig producere noget aske, når den er færdig med at brænde, men klumpkul producerer mindre aske end dets brikette-modstykke, så du kan holde din grill eller ryger lidt renere. Billedet nedenfor viser for eksempel en bunke brændende kulbriketter i bunden af en ildsted.

Men at gøre brug af røgfri briketter er absolut en god idé og bør være opmuntrer som et levedygtigt alternativ til kul på en ildsted. Trækulbriketterbrænder også længere end klumpkul, så du behøver ikke kontinuerligt at tilføje nye briketter, når du bruger dem til at lave mad. Der er ikke behov for at bære brandsikkert tøj eller brandhæmmende handsker, hvis du kun skal flytte varme kulbriketter med en ildgrube poker, men det er altid vigtigt at være forsigtig. Vidste du, at trækulbriketter, der ofte bruges til grill, er en form for mere forarbejdet trækul, der fjerner asken, hvilket resulterer i briketter, der brænder mere rent end rå trækul.

Så hvad er ulemperne ved at bruge kulbriketter? Til at begynde med producerer det mere aske end klumpkul. Brugaltid handsker ved håndtering af en varm grill, kulbriketter eller lettere væske af sikkerhedsmæssige årsager. Afhængigt af typen af klump trækul og de miljømæssige forhold, hvor det bruges, kan det nå temperaturer på op til 1,400 grader Fahrenheit, hvorimod trækulbriketter kun kan nå 1,000 grader Fahrenheit. Mens klumpkul er tykt og klumpet, er trækulbriketter normalt tyndere og har måske eller måske ikke en ensartet form.

.