Er brandbriketter noget godt?

Ja, briketter er et fantastisk brændstof til en brændeovn og er et alternativ til logfiler af høj kvalitet. I lighed med logfiler kan nogle briketter også brydes op for at give en tændingsmulighed, når der tændes ild. Parke, der også sælger ovntørrede træstammer nationalt fra non-profit co-op's skotske base, siger komfurproducenter anbefaler, at brugerne brænder træ med et fugtindhold på mindre end 20%. Fugtindholdet i de fleste briketter er 10% eller mindre, hvilket betyder, at de brænder bedre og forårsager færre skorsten- og røggasproblemer.

Logs, der sælges i Storbritannien, har generelt meget højere fugtighedsniveauer - 20% i godt krydret træ og op til 50% i andre tilfælde, siger Parke. Træ, der er skåret, delt og tørret, er dyrere at bruge end træbriketter. Beregninger viser, at du får mest ud af dine penge, hvis du fyrer med træbriketter og ikke brænde i din brændeovn. Træbriketter er velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Dekan bruges i pejse, chimineas og multi-fuel ovne samt på åben ild. Lekto Briketter fungerer 100% effektivt som den vigtigste kilde til brændstof, men kan også bruges til at forbedre traditionelle brande. Hvad mere er, savsmuldsbriketter er perfekte til brug sammen med andre Lekto træbrændstoffer, såsom vores Hardwood Heat Logs. Træbriketter er meget varmere, renere, længere brændende og mere økonomiske end traditionelle logfiler.

Detteer ikke en subjektiv mening; brikettens impressivitet kommer ned til ren fysik. En tør, tæt briket har bedre brændende egenskaber end en traditionel log, og det tilgængelige valg betyder, at der er noget for enhver smag. Briketter genbruger også et rent træaffaldsprodukt, hvilket betyder mindre at gå til deponering. Det betyder også, at træer ikke behøver at fældes specifikt for at fremstille brænde.

Samletset, hvis du har et komfur briketter er et godt valg. De afgiver mere varme end logfiler, producerer færre forurenende stoffer og bruger et produkt, der ellers ville deponere. Hvorfor ikke prøve dem og se, hvordan de fungerer for dig?. Brænde af god kvalitet (god størrelse og lavt fugtindhold), let at købe, kommunikation og leveringsproces er fremragende.

Megetpopulær andre steder i Europa, briketter begynder at starte i Storbritannien - og de er gode til din pejs eller komfur, din lomme og miljøet. Briketter er i det væsentlige træbrændstof med høj energi, normalt tættere end noget indfødt britisk hårdttræ og med et lavere fugtindhold. Det er derfor meget vigtigt at sikre, at briketterne opbevares på et tørt sted - vær venlig ikke at stole på emballagen for at holde briketterne tørre, hvis de efterlades udenfor i regnen. En typisk briketteringsmaskine fra en velrenommeret producent som RUF kan koste over £100.000, så det er ikke økonomisk levedygtigt for de fleste at lave dine egne briketter.

Menstræ og tørv er langt de mest almindelige materialer, der bruges til brikettering, briketter kan fremstilles af stort set al brændbar biomasse. Træbriketter er ekstremt energitætte og kræver langt mindre lagerplads end brænde for at producere en tilsvarende mængde varme. Deres ensartede form og størrelse gør træbriketter nemme at opbevare kompakt uden den store plads, der kræves for at opbevare en bunke træstammer. Lekto natbriketter er et godt produkt, de er miljøvenlige, og de hjælper os med at holde os varme denne vinter.

Såhvad er en briket? Hvordan adskiller de forskellige typer sig fra hinanden? Og er de det rigtige valg for dig?. Den seneste side i briketternes historie er kendetegnet ved en mere stabil efterspørgsel og konkurrencedrevet innovation. Under Anden Verdenskrig, briketter fremstillet af savsmuld og træspåner eksploderede i popularitet, da befolkningerne stod over for udbredt brændstofmangel. Parke siger, at nogle af briketterne kommer fra Verdo-planten 90 miles væk i Grangemouth, men flertallet ankommer med skib fra Østeuropa - især Letland og Estland.

Hvisdu ønsker at prøve uden at gøre en stor ordre, discount butik kæde Hjem Tilbud sælger Verdo briketter til £2,79 for en pakke med seks. Når det er sagt, kan briketter fremstilles af stort set enhver form for brændbar biomasse, herunder de fleste typer landbrugsaffald (og endda kommunalt) affald. .