Er briketter gode til ildkasser?

Fordeleved at bruge træbriketter i lejrbål Du finder mange fordele ved at bruge træbriketter i et bål, bål, udendørs pejs eller chiminea. Brande er lettere at starte, og ilden brænder varmt og holder længere. Dette giver dig mere tid til at læne dig tilbage og besøge med dine venner. Ja, du kan bruge trækul i en ildsted.

Trækuler træ, der er brændt i et iltberøvet område, men det er stadig i stand til at brænde mere, skabe varme, og er en god mulighed, hvis du planlægger at lave mad i din ildsted. Mens klumpkul giver masser af fordele, der er stadig grunde til at overveje at bruge kulbriketter under din næste cookout-session. Fordi det brænder ved en lavere temperatur, er kulbriketter f.eks. Ideelle til rygning af kød.

Hvis du bruger klump trækul, kan du overcook dit kød, får det til at tørre ud. Menkulbriketter brænder ved en lavere temperatur, så du kan ryge kød langsommere. Generelt må jeg sige, at kulbrande sandsynligvis er sikrere end brændebrande. Trækulbrande har ikke den samme fare for gnister og brændende affald, der flyver rundt, hvilket kan brænde andre steder.

Så på en blæsende dag vil jeg sige, at en kulbrand i en ildsted er mere foretrukket. Trækuler et godt brændstof at bruge i din ildsted. Trækul producerer mindre aske end brænde. Trækul er også let at komme i en fart.

Hvis du ønsker at prøve noget andet, prøv trækul i din ildsted. Kulbrandeer også meget lettere at have tendens til end træbrandhuller. Kul lyser hurtigere og forbliver tændt uden at tænde eller lægge en stor indsats i placeringen af kulene. Med en brændeovn, skal du placere en blanding af pinde og kugler af papir under en tipi eller kabine log stil stak af træ for at begynde forbrændingen.

Du er velkommen til at bruge trækul, men det er nyttigt, hvis du brænder det helt til aske. Gørrengøring af ildringe til en lettere proces. De kan bruges i brandkasser på samme grundlag, især i byhuse. De giver en ren brændstofkilde, er let tilgængelige, nemme at bruge og genererer konstant høj varme.

Brandhuller er en fantastisk måde at holde sig varm på, mens du nyder at tilbringe tid udenfor, men de bruges også effektivt til at grille mad også. Firepit-grillningbliver populær igen, og hvad der gør det så tiltalende er, at mange mennesker kan lide deres mad tilberedt i brand, især til madlavning af kød. En åben flamme hjælper med at give kød så mørkt, ønskelig gyldenbrun skorpe og smag, som folk beder om. Som klumpkul produceres trækulbriketter ved at brænde grundtræmaterialet i et kontrolleret miljø.

Trækulbriketter er derimod lavet af savsmuld og andre træbiprodukter, der holdes sammen med et bindemiddel. Letat starte en brand - kvalitet trækul som Heat Beads BBQ Briketter er nemme at starte og kræver ikke dowsing i lettere væske, hvilket kan påvirke smagen af din mad negativt. Trækulbriketter brænder også længere end klumpkul, så du behøver ikke kontinuerligt at tilføje nye briketter, når du bruger dem til at lave mad. Brug altid handsker ved håndtering af en varm grill, kulbriketter eller lettere væske af sikkerhedsmæssige årsager.

Det vil stadig producere noget aske, når den er færdig med at brænde, men klumpkul producerer mindre aske end dets brikette-modstykke, så du kan holde din grill eller ryger lidt renere. Afhængigtaf typen af klump trækul og de miljømæssige forhold, hvor det bruges, kan det nå temperaturer på op til 1,400 grader Fahrenheit, hvorimod trækulbriketter kun kan nå 1,000 grader Fahrenheit. Det er ikke en væsentlig prisforskel, men klumpkul koster næsten altid mere end kulbriketter. Mens klumpkul er tykt og klumpet, er trækulbriketter normalt tyndere og har måske eller måske ikke en ensartet form.

Den væsentligste forskel mellem klumpkul og trækulbriketter er imidlertid, at førstnævnte består af råtræ, mens sidstnævnte består af træbiprodukter, der holdes sammen med et bindemiddel. Trækulbriketterhar også en mild, men stadig mærkbar kemisk smag, der kan påvirke smagen af din mad. Som du kan se, er briketterne tyndere end klumpkul, og de fås i forskellige former og størrelser. Briketterne holdes sammen med et bindemiddel, typisk et højt stivelsesmedium såsom tørrede eller formalet kogte eller dampede kartofler.

Hvis du planlægger at tilberede eller grille kød ved kun at bruge kulbriketter, kan du forvente, at der samles en betydelig mængde aske i bunden af din grill eller ryger. Deter ikke nødvendigt at bære brandsikkert tøj eller brandhæmmende handsker, hvis du kun skal flytte varme kulbriketter med en ildgrube poker, men det er altid vigtigt at være forsigtig. .