Hvilke kemikalier er der i kulbriketter?

Trækulbriketterindeholder små stykker kul og tilsætningsstoffer, der hjælper med at binde det hele sammen. Fyldstoffer og tilsætningsstoffer kan variere, men kan omfatte savsmuld, trækul, stivelse, kalksten, og kulstøv. Kulstof er hovedbestanddelen i trækul, der stammer fra træbiprodukter og kul. Når træ og kul brændes, kaldes de resulterende produkter trækul og kulkul, og de indeholder næsten rent kulstof.

Kalksten, der indeholder calciumcarbonat, er ingrediensen i trækul, der gør brikettrækul hvidt, når det brænder. En stivelseskilde, såsom majs, ris eller kartofler, giver den klæbrighed, der holder kulklumperne sammen, når de presses til støbte former. Borax, et naturligt mineral, indeholder bor og natrium, og det bruges i kommerciel trækulproduktion, fordi det hjælper det komprimerede trækul frigivelse let fra formene. Når du brænder trækul, kan asken, der er tilbage, indeholde rester fra disse primære ingredienser.

Enbriket er en blok af komprimeret kulstøv, kulstøv, savsmuld, og træflis eller biomasse og bruges som brændstof i komfurer og kedler. En masse ting om grillning kan antænde en kamp, herunder betydningen af grill. Og med spredning af fancy udstyr fra gasgrill til pellet rygere til keramiske trækul komfurer amatør kokke vokser mere vidende, og meningsfulde, om, hvordan man bedst tilberede mad udendørs. Stadig, klump trækul tiltrækker fans, især blandt baghaven kokke let sælges på ordet naturlige, som pryder næsten alle de mørkebrune poser fyldt med klump trækul til salg.

Derer nu mere end 75 mærker på markedet. Og der er endda et lille samfund til DIY klump trækul. Mens klumpkul og briketter begge stammer fra skrottømmer, er brikettens ensartede runde form et resultat af en industriel proces, der også afhænger af andre materialer. Kingsford, den største producent af trækul i U, S.

Hvadde påvirker, siger Meathead, er kontrol over tilberedningsprocessen. Og når det kommer til smag med røg, Meathead skriver, tilføje små mængder hårdttræ i form af chips, bidder, pellets, træstammer eller savsmuld oven på trækulet betyder mere end selve trækulet. Med andre ord, mesquite eller hickory træ vil tilføje meget mere røgsmag end mesquite eller hickory-trækul. Nogle seriøse grillere foretrækker faktisk madlavning med træstammer i stedet for trækul, men det er en langt mere udfordrende virksomhed.

Detskyldes, at rå, brændende træ stadig afgiver en masse flygtige gasser (der er væk, når det er blevet reduceret til trækul). Allen bemærker, at folk fra Georgien eller Alabama sandsynligvis foretrækker pecantræ, fordi det er et af de bedste hårdttræ, de har. Over i Kansas City, et andet moderland med grill, skovene er rige på hickory, samt eg og æble. Grillere med adgang til godt lokalt træ kan også blive fascineret af den spirende DIY trækulbevægelse.

VirginiaTech og Virginia Cooperative Extension Office har promoveret hjemmelavet trækul lavet med små ovne som en måde at tilføje værdi til træskrot eller brænde. Det lokale brændstof til lokal madidee har fanget på et par landmændsmarkeder i staten. Tjek denne YouTube-videoserie for at se, hvordan det gøres. Downing fremstiller sit trækul ud af Ailanthus altissima, et ikke-indfødt ukrudtstræ, der har invaderet hans ejendom i Madison, vilje.

Deter bane af mennesker, der har det på deres ejendom, men det gør godt kul, han siger. Meget groft, en kulbrikette indeholder trækul, kul, antracitkul, og kalksten. Det indeholder også ringe mængder stivelse som bindemiddel, borax, natriumnitrat som accelerant, savsmuld, voks som en tændingsforstærker, og ris eller jordnøddeavn. Trækul er et materiale uden plasticitet og kan ikke formes til en form uden tilsætning af et bindende materiale.

Somdet viser sig, gamle kokosnødder er meget hårde og træagtige og kan omdannes til fremragende kulbriketter. Efter behandling af briketterne skal du vælge maskiner af god kvalitet til tørring og sikre, at alle råmaterialer til en briket, nemlig trækul, acceleranter, hvid aske, briketbindemiddel, pressemeddelelseskemikalier og fyldstoffer, måles, kontrolleres og behandles. Trækulbriketter er blokke af komprimeret kulstøv, kulstøv, savsmuld og træflis eller biomasse og bruges som brændstof i komfurer og kedler. En enkelt kulbriket hæver temperaturen på en campingovn med 25° F med sin rå liste over bestanddele.

Stivelsesgelatiniseringer bare at nedbryde de intermolekylære bindinger af stivelsesmolekyler i varmt vand for at danne en tyk pasta, der klæber kulstøvet sammen. Teknisk set, trækulbriketter er ikke egentlig trækul, men en kombination af trækul og andre ingredienser støbt i let at lette klumper. Disse DIY-kulbriketter er røgfri og renere end klumpkul, hvilket er hovedårsagen til, at mange mennesker kan lide dem. Selve briketterne er meget større end gennemsnittet; Jealous Devil refererer til dem som trækul „puder, selvom jeg ikke ville være ligeglad med at prøve at tage en lur på en.

Foreksempel ved at bruge „efterbrænder metode -madlavning direkte på en trækul skorsten starter- du kan ramme 1.000F. Uanset hvilken form det presses ind i, eller hvordan det er blevet behandlet, starter alt trækul med en slags træ, opvarmet i et iltfattigt miljø. Da du har brug for ca. 3-4% i dine briketter, vil dette oversætte til en masse penge, sådan at dine briketter muligvis ikke prissættes godt for at konkurrere med klumpkul.

.