Hvilket er bedre briketter eller trækul?

Imidlertid, dit valg mellem de to kommer virkelig ned på, hvad du laver mad. Traditionelt brænder klumpkul varmere og hurtigere. Briketter er bedst egnet til længere kokke og brænder mere ensartet. Den fremherskende visdom er, at klump er bedst til varm og hurtig grillning, mens briketter er bedst til lav n langsom.

Briketterer ligesom fastfood af trækul; de er billige, pålidelige, kan findes på næsten hvert hjørne, men du virkelig ikke ønsker at vide, hvad der er i dem. I modsætning til det rene klumpkul fremstilles briketter træbiprodukter komprimeret med tilsætningsstoffer, der hjælper dem med at lyse og brænde konsekvent. Disse tilsætningsstoffer afgiver en kemisk lugt, når de tændes, men at lade dem brænde, indtil de er dækket med hvid aske, inden de begynder at lave mad, bør undgå, at enhver afskrækkende lugt overføres til din mad. Selvom de måske ikke lyder attraktive, er der nogle gode fordele ved briketter.

Degiver en mere stabil forbrænding og opretholder en stabil temperatur i længere tid med mindre håndhold og derefter klumpkul. Hvad der er tilbage er stort set kulstofstykker. Så, du får et rent brændende kul, der lyser let, kan blive meget varmt, efterlader ikke meget aske, og reagerer godt på ændringer i iltniveauer, når du åbner og lukker grillåbninger. Men hvad der er vigtigt at bemærke er, at i modsætning til klumpkul tilsættes tilsætningsstoffer, der udfylder, binder eller hjælper trækulet lettere, ofte til træet i produktionsprocessen.

Såkulbriketter kan indeholde kemikalier og andre urenheder. Natriumnitrat, borax, majsstivelse og kalksten er almindelige. Men takket være stigningen i popularitet af mere rene former for brændstof, er trækul briketteproducenter finde måder at gøre briketter uden alle de ekstra. Nu kan du faktisk få briketter, der ikke har alle de uønskede ekstramateriale eller naturlige alternativer, der ikke er så tvivlsomme (tjek vores anmeldelse af vores favoritter).

Genereltbrænder klumpkul varmt og hurtigt. Logisk set gør det den ideel til grillning. Men fordi klumpkulstykker kan være så forskellige størrelser, hævder nogle eksperter, at mindre stykker ofte kan blokere luftstrømmen gennem ilden. Ikke nok luftstrøm til ilden betyder, at den ikke kan brænde og vil dø ned.

Naturligvis, det er ikke ideelt, hvis en varm ild var dit mål for grillning. En anden fordel ved klumpkul er, at det ikke producerer meget aske. Askeproduktion er måske ikke en big deal på nogle grill, der har plads nok til aske, eller hvor det kan falde ud (som de større Weber Smokey Mountains). Men, hvis du bruger en kamado, hvor asken er indeholdt, og rengøring af den midt i kokken er ikke rigtig en mulighed, vil du have lav aske.

Trækulbriketterer lavet til at brænde konsekvent over en længere periode. De lægger lav til en høj nok varme til at ryge, afhængigt af hvordan du har fået 'kø kvalt. Men fordi de alle har stort set samme størrelse og form, er de ideelle til at holde temperaturen stabil. Den højere askeproduktion er en negativ, der måske ikke betyder meget, afhængigt af hvilken type grill du har.

Mentakket være den voksende bevægelse af mere rene former for mad og brændstof er der masser af valg nu, når det kommer til helt naturlige eller additivfrie briketter. Ja, briketter er lidt sværere end klumpkul til lys. Men med en trækul skorsten, de er ikke så dårlige, og efter vores mening, det værd for den længere tilberedningstid. Uanset hvor du sidder med klumpkul vs brikettedebatten, der er ingen argumenter for, at det at finde et trækul af god kvalitet vil gå langt for at gøre rygning og grillning lettere, bedre og sundere.

Denbedste måde at gøre det på er at lægge briketter og klumpkul oven på hinanden. Så, du blander faktisk ikke poserne, men skaber lidt af en lagdelt ild. Klump trækul er lavet af hele træstykker, der langsomt brændes uden meget ilt. Briketter er lavet af savsmuld fra træ, der er brændt og komprimeret til små murstenlignende former.

Fordiklump trækul er lavet af små, hele træstammer, råmaterialerne koster mere end savsmuld, der er tilbage fra anden industri. Det er også lavet af rent træ uden billigere tilsætningsstoffer eller fyldstoffer for at reducere de samlede omkostninger. En af de mest opvarmede debatter i al grillning er, om man skal bruge klumpkul eller briketter. Der er die-hard fortalere på begge sider, hvilket giver mening, da hver har sine fordele og ulemper.

Klumptrækul er kulsyreholdigt træ uden urenheder, hvorfor purister elsker det. Briketter fremstilles ofte med tilsætningsstoffer, der lader dem brænde længere og mere konsekvent, hvilket gør dem lettere for den gennemsnitlige hjemmegriller. Det skyldes det faktum, at de brænder udenfor i, hvilket betyder, at ilden antænder det ydre lag af briketterne først, før de arbejder sig hen til kernen. Det øger brændetiden drastisk, hvilket gør briketter gode til at ryge lavt n langsomt.

Andreer slet ikke generet af det og vælger billigere brikettesorter, der er lettere at tænde. Men generelt set vil folk med kamados bruge klumpkul, ejere af andre typer kulrygere som weber smokey bjerge og de fleste kulgriller bruger briketter. Efter savsmuld bliver trækul bøder, producenter ville derefter blande dem med andre tilsætningsstoffer og bindemidler til at producere trækul briketter. På den anden side slår briketter klump efter volumen og pris på grund af deres effektive og effektive produktion.

Detbetyder, at styring af varme er virkelig afgørende, og briketter er bare en bundsolid varmekilde, han siger. Ved at lægge det foretrukne mærke til side eller endda undertiden farven på din grill, og om du skal bruge en Texas Crutch under en ribben eller brystkok, muligvis er den mest opvarmede debat i hele grillverdenen den af klumpkul vs briketter. Briketter er ofte lavet af en kombination af savsmuld og andre træbiprodukter, komprimeret sammen med tilsætningsstoffer for at hjælpe dem med at bevare deres form, lys lettere og brænde længere og mere konsekvent. I disse miljøer med høj højde og lavt iltindhold, kan du opleve, at briketter fungerer bedre, da den meget tynde luft stort set gør madlavning til en lav og langsom proces, selvom det ikke er det, du sigter mod.

Dekomprimerede det derefter med andre industrielle biprodukter i disse pudeformede brandsten eller briketter. Afhængigt af hvem du taler med, er der eller er ikke en bestemt eller let eftersmag fra briketadditiverne. I modsætning til klumpkul er additiver i færd med at fremstille briketter, i modsætning til klumpkul, der er rent træ. .