Hvor længe lader du kul brænde, før du laver mad på det?

Prøvat reducere løft af låget på kulgrillen, låget hjælper med at kontrollere og endda brandtemperaturen. Du kan placere balled-up avis på kulristen og sætte skorstensstarteren oven på avisen. Når alle kul ensartet vender hvidgrå aske, og varmen ikke ryger, tilberedningsprocessen kan begynde ordentligt. Sørg for altid at rengøre dine kulgriller inden brug, hvad enten det er en privat eller offentlig kulgrill, skal du forvarme grillen og give den en god rengøring ved hjælp af en stålbørste.

ChristopherArturo, kokinstruktør for kulinarisk kunst ved Institut for Kulinarisk Uddannelse, anbefaler ikke at grille ved lav varme (ca. 300 grader) på en kulgrill hele tiden, fordi proteinet sandsynligvis tørrer ud. Den vigtigste ting at huske er, at en brand kun brænder, så længe den har det brændstof, der kræves for at gøre det. Mens madlavning med gas er let og almindeligt, der er denne unikke og specielle smag fra måltider tilberedt med trækul.

Den direkte varmegrillmetode er bedst til bøffer, koteletter, hamburgere, kabobs, grøntsager og mad, der koger hurtigt. Ilægningaf trækul i en kulskorsten eller trækulstarter holder trækulet pakket sammen med mellemrum mellem klumper eller briketter for nem antændelse. Med et par lange grilltænger, indsæt de uoplyste briketter i de brændende kul i et par forskellige positioner rundt om gryden. Sørg altid for, at kulene opvarmes korrekt ved en jævn temperatur, at tilføje mad til grillen, når den ikke er ordentligt opvarmet, forhindrer et tilfredsstillende resultat, dette sikrer, at du lukker låget og lader det varme, indtil de fleste kul er ashy, og der ikke er mere røg.

At hælde kulene i en høj eller pyramide hjælper med at øge kulkontaktområdet og hjælpe ilden med at sprede sig, så du er klar til at lave mad hurtigere. Deter dog muligt at holde din ild brændende på omkring 225 grader Fahrenheit længe nok til at gøre røget bryst eller svinekød skulder. Brug af trækul til at tilberede dine yndlingsretter, har en måde at få dit måltid til at smage behageligt dejligt med en smagfuld aroma til at gå med det.