Hvor lang tid tager det for briketter at være klar?

Kløerneer klar, når de er dækket med grå aske Da kulene fortsætter med at brænde, spredes asken for at dække hver briket. Når det meste er dækket af aske, kulene er klar til at sprede sig og bruge. Trækulbriketter er normalt formuleret til at brænde i ca. 1 time ved en stabil temperatur, generelt varmere end rygetemperaturer.

Til lækkert grillet kød og grøntsager kan du virkelig ikke slå madlavning over en kulgrill. Derøgfyldte noter, der gives af trækulet, er mere komplekse, end det kan opnås ved at lave mad i en stegepande eller endda over en gasgrill. For mange grillentusiaster, selvom, den eneste virkelige hindring for en hjemmelavet, kulgrillet middag er at tænde trækulet. Hvis dine grillbelysningsmetoder tager for lang tid eller slet ikke fungerer, skal du læse videre for en hurtig primer, der får disse briketter varme på ingen tid.

Form dit trækul til en høj eller pyramideform. Genereltbruger små, bærbare grill ca. 30 briketter, og større grill bruger mellem 50 og 75 briketter. Generelt, jo mere trækul du bruger, jo varmere din ild.

Hvis det er koldt, blæsende eller regnfuldt, eller hvis du har brug for mere varme til at tilberede dit kød, vil du kaste yderligere briketter på bunken. At have klumperne af trækul i kontakt med hinanden i starten hjælper ilden spredes hurtigere. Sprøjttoppe og sider af kulbunken, sørg for at bruge mere af den lettere væske i midten af højen, hvor varmen vil være på sit mest intense. Sprøjt aldrig lettere væske på varme eller flammende kul.

At gøre dette medfører farlige opblussen, der kan være vanskelige at kontrollere. Det er muligt at tænde en kulgrill uden brug af lettere væske. Istedet har du brug for en skorsten til opvarmning af dit trækul. Denne metode er hurtig, også du skal have en flamme på mindre end halvdelen af den tid, det ville tage at tænde kulene med lettere væske.

Den vigtigste ting at huske, når man starter kulgrill ved hjælp af en kulskorsten, er, at det involverer manipulation af en tragt fuld af rødglødende kul. Sikkerhed bør derfor være top of mind, mens du udfører denne opgave. Denslags trækul, du bruger, betyder meget. Kvalitetskul påvirker, hvor let det er at tænde grillen, og den måde, den mad du griller på smager.

Nogle trækulmærker blødgør deres briketter i lettere væske for at gøre dem lettere at tænde, men du behøver ikke bruge den type trækul, når du tænder ild ved hjælp af en skorsten. Hvis du bruger gode penge på kød til grill, giver det mening at bruge det bedste trækul, du har råd til. Kvalitetsmærkerat se efter inkluderer Jealous Devil, Primo, og Rockwood. Hvis du kan finde helt naturligt trækul, desto bedre.

Til grillning med lav varme eller start af en ryger med kul skal du fylde skorstenen ca. en fjerdedel af vejen fuld. Til medium varme skal du fylde skorstenen halvt fuld. Tilgrillning og svining ved høj varme skal du fylde skorstenen helt op til toppen.

Nogle trækulskorstene kræver, at du fjerner den indvendige rist og tilføjer brandstarteren til bundrummet. Hvis dette er tilfældet for dig, skift trin to og tre i denne vejledning. Brug tændstikker eller en grilllighter til at tænde brændstofkilden fra bunden, så den antændes hurtigt. Vianbefaler at bruge en grill lighter, fordi det vil holde dine hænder fri for flammerne.

For optimal luftstrøm skal låget stå åbent og lade flammerne stige gennem skorstenen. Varm luft vil stige sammen med flammerne, og den friske luft, der trækkes gennem bunden af skorstenen, antænder kulene hurtigt. Skorstene gør hele grillbelysningsprocessen hurtig og nem, hvorfor vi finder dem uundværlige. Mangemennesker er bange for at bruge en kulgrill, fordi de ikke ved, hvordan de skal tænde den og lave mad på den.

At lære ind og ud af at tænde en kulgrill giver dig selvtillidsforøgelsen til at blive grillmester. For at hjælpe, her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og svar om, hvordan man starter en kulgrill. Det korte svar er, det afhænger af trækulet. Trækulbrænder i forskellige længder af tid afhængigt af kvaliteten af trækul, og om du bruger klumper af trækul, eller briketter.

Generelt har klumpkul en forbrændingstid på to til tre timer, og briketter kan brænde i op til fire eller fem timer. En god tommelfingerregel handler om 30 briketter til mindre eller bærbare grill og 50 til 75 briketter til større tønde og Kettleman-grill. Briketter brænder lidt mindre varmt end klumpkul, og eksperter har en tendens til at bruge briketter til fødevarer, der kræver mindre tilberedningstid, som bøf eller fisk. Dadet klump trækul brænder hurtigere end briketter, kan der tilføjes yderligere trækul med jævne mellemrum.

For succes med enhver trækulgrillstartsteknik skal du sørge for at bruge nok kulbriketter til at generere tilstrækkelig varme til at tilberede din mad korrekt. Den ensartede størrelse af briketter giver dig en standard brændstofenhed, hvilket gør det lettere at regulere en mere præcis brand. Direkte grillning, rotisseries, spyd eller churrasco, de fleste klumpkulprodukter giver dig 2-3 timers brændetid, mens briketter skubber ud til 4-5 timer. Hvisdu gennemfører dette trin for tidligt, og nogle af dine briketter stadig er sorte, er det sværere at kontrollere kulgrillens temperatur, og du ender med ujævn opvarmning.

Ilægning af trækul i en kulskorsten eller trækulstarter holder kullet pakket sammen med mellemrum mellem klumper eller briketter for nem tænding. .