Hvor lang tid tager briketter at afkøle?

Detkan tage op til 48 timer, før kulene køler helt af sig selv, så de er sikre at fjerne fra grillen. Luk blot låget på grillen og luk ventilationsåbningerne, indtil asken er helt afkølet i mindst 48 timer. Vejret, størrelsen på grillen og det brændstof, du bruger trækul af hårdttræ (vist her) brænder en god 300° F varmere end standardbriketter påvirker alle brandens styrke. Men ved at gøre det, en anden vigtig forholdsregel er at bruge separate metalbeholdere til at rumme asken og briketterne.

Når48 timer er gået, og din grill er helt afkølet, kan du fjerne de udbrændte briketter og aske. Alternativt kan du i stedet for at skulle vente hele tiden på, at briketterne køler ned, stadig fjerne dem sammen med asken ved hjælp af et par langhåndterede tænger. Denne energi ligger dybt ind i midten af briketterne, hvor ilt ikke kan nå det og forårsage forbrænding. Når du overfører det indpakkede aluminium - uanset hvor koldt briketterne kan synes at være - anbefales det, at du holder dem ved hjælp af et par tænger fra grillen til dåsen.

Efter48 timer er forbi, og du har bekræftet, at din kulgrill faktisk er afkølet helt, skal du fjerne de udbrændte briketter og aske til bortskaffelse.