Hvordan ved du, hvornår en kulgrill er klar til at sætte kødet på?

Vent, indtil dit kul er brændt til en jævn temperatur, før du lægger noget kød på grillristen. Når trækulet først bliver hvidt, er det varmt på ydersiden, men stadig køligt på indersiden. Mens der stadig kan være noget argument om det, de fleste kendte er enige om, at mad grillet over trækul smager bedre end mad grillet over gas. Du kan måle, hvor varmt dine kul er ved at placere din hånd på omkring niveauet af grillen eller cirka fem til syv inches over kulene (brug dit hoved her, ingen sagsøgning for brændte hænder).

Denvigtigste del af kulgrillning er selve trækulet, og den længste del af kulgrillprocessen er at klargøre kulene. Hvis din grill er fuld af aske fra sidste gang du grillede, kan den hindre den korrekte luftstrøm inde i kedlen, hvilket får kulene til at brænde køligere. Ild har brug for ilt, og hvis der opbygges nok aske inde i grillen, kan det gøre det næsten umuligt at få kulene til at brænde godt, eller for at holde dem tændt. Tag den øverste rist på din grill af og, iført beskyttende grillhandsker, hold skorstenen ved håndtagene og hæld trækul i grillen.

Gasgrillgiver dig en enorm mængde kontrol, og selvom det kan virke som kulgrillning efterlader meget mere til tilfældighederne, du kan faktisk manipulere grillens temperatur ved blot at bruge de øverste og nederste grillåbninger. Ja, gasgrillning er hurtigere og mere praktisk, men når det er weekenden, og du har al den tid, du har brug for, er trækul virkelig vejen at gå. Der er intet som lugt af en kulgrill, der fyres op for at få os til at spytte og klar til at fejre en stor weekend med fodbold, men kulgrillning kan være skræmmende. Sprøjt forsigtigt lettere væske på toppen og siderne af kulhøjen, efter lettere væskeanvisninger.

Vejret, størrelsen på grillen og det brændstof, du bruger trækul af hårdttræ (vist her) brænder en god 300° F varmere end standardbriketter påvirker alle brandens styrke. For dem af os, der voksede op gasgrillning, selvom, grillning over trækul kan tage noget at vænne sig til og lidt prøve og fejl. Christopher Arturo, kokinstruktør for kulinarisk kunst ved Institut for Kulinarisk Uddannelse, anbefaler ikke at grille ved lav varme (ca. 300 grader) på en kulgrill hele tiden, fordi proteinet sandsynligvis tørrer ud.

Trækulet holdes inde i skorstenen over flammerne, så kanterne lyser hurtigt og hjælper med at antænde nærliggende trækul.