Hvor lang tid tager briketter at være klar?

Efterbelysning vil flammerne aftage, og du vil se, at kulens kanter bliver grå. Til sidst spredes asken til hver briket. Trækulet er nu klar til at sprede sig og bruge. Brug din grilllighter eller en lang tændstik til at tænde kulene flere steder, hjælper ilden med at komme i gang og spredes over hvert kul.

Tilsætikke mere lettere væske efter at have brændt kulene. Generelt bruger små, bærbare grill ca. 30 briketter, og større grill bruger mellem 50 og 75 briketter. Hvis det er koldt, blæsende, eller regnfuld, eller hvis du har brug for mere varme til at tilberede dit kød, vil du kaste yderligere briketter på bunken.

Briketter brænder lidt mindre varmt end klumpkul, og eksperter har en tendens til at bruge briketter til fødevarer, der kræver mindre tilberedningstid, som bøf eller fisk. Hvisdu gennemfører dette trin for tidligt, og nogle af dine briketter stadig er sorte, er det sværere at kontrollere kulgrillens temperatur, og du ender med ujævn opvarmning. Trækul brænder i forskellige længder af tid afhængigt af trækulets kvalitet, og om du bruger klumper af kul eller briketter. Nogle trækulmærker blødgør deres briketter i lettere væske for at gøre dem lettere at tænde, men du behøver ikke bruge den type trækul, når du tænder ild ved hjælp af en skorsten.

En god tommelfingerregel handler om 30 briketter til mindre eller bærbare grill og 50 til 75 briketter til større tønde og Kettleman-grill. Forsucces med enhver trækulgrillstartsteknik, Sørg for at bruge nok kulbriketter til at generere tilstrækkelig varme til at tilberede din mad korrekt. Direkte grillning, rotisseries, spyd eller churrasco, de fleste klumpkulprodukter giver dig 2-3 timers brændetid, mens briketter skubber ud til 4-5 timer. Det er 5 timers grillning med en 2 kilo pakke kulbriketter og omtrent samme mængde brænde.

Posen med Kingsford 100% naturlige trækulbriketter vejede kun 18 pund, men kunne også teoretisk tilberede de samme 16 hollandske ovnmåltider. Denensartede størrelse af briketter giver dig en standard brændstofenhed, hvilket gør det lettere at regulere en mere præcis brand. Generelt har klumpkul en forbrændingstid på to til tre timer, og briketter kan brænde i op til fire eller fem timer. Hvis dine grillbelysningsmetoder tager for lang tid eller slet ikke fungerer, skal du læse videre for en hurtig primer, der får disse briketter varme på ingen tid.

Ilægning af trækul i en kulskorsten eller trækulstarter holder trækulet pakket sammen med mellemrum mellem klumper eller briketter for nem antændelse.