Hvor længe brænder træbrændstofblokke?

Ien åben pejs brænder GrenHeat Bricks i ca. 2 timer. De antændes let, men brænde tid er kun ca. 3 timer.

Spar plads - Kompakte og stabelbare træklodser kræver kun en tredjedel af pladsen i snoretræ for at levere den samme mængde varmekraft. Du kan bygge en ild med dem, og lad strålevarmen varme op i rummet uden at bekymre sig om de gnister, der kommer fra brændende træstykker. Duønsker ikke, at logfilerne skal udvides så meget, at de blokerer luftstrømmen helt, så start altid mindre og tilføj flere sektioner af træ, når ilden bygger - det er meget lettere end at prøve at fjerne træ, når ilden er startet. Husk, at brændende BIO BLOCKS vil afvige fra brændende vokslogfiler, som generelt bruges kun til atmosfære.

Spar penge - Træsten brænder varmere og længere end cordwood, så du får mere varmebang for din sorteper. I stedet for at starte med tænding og små træstammer, ved hjælp af dem til at tænde de større bjælker ovenpå, nogle forfattere mener, at opbygning af ild med den største bit brænde i bunden vil brænde længere. Jeghar en lufttæt komfur med skorstenen i rustfrit stål, som begge er brændstof, men jeg er altid forsigtig med den varme, jeg lægger skorstenen op. Den lille brænder med 4-5 blokke fungerer godt til en campingplads, samt til madlavning hamburgere og bøffer.

Kunder, der vælger BIO BLOCKS, er tilfredse med den producerede varme, ud over at nyde stemningen i en brand. Hver boligejer skal være bekendt med deres brændeovn, og hvordan man justerer luftstrømmen, at opbygge en vellykket brand. BioBrickser komprimerede træsten lavet af tørret savsmuld, der er specielt designet til at skabe varme og effektive brande i brændeovne. To bemærkelsesværdige ulemper ved træpiller, er, at der skal købes en speciel komfur for at brænde pelletbrændstof.

Designet til at brænde længere, CANAWICK-blokke sikrer overlegen varmeeffektivitet, mens du reducerer dine varmeomkostninger betydeligt. Imidlertid, hvis du pakker ilden tæt, risikerer du ikke at have tilstrækkelig luftstrøm mellem træet og tændingen for at få en god nok brand i gang.